La cea de-a 75-a aniversare a Profesorului Viorel PRISACARI. Viorel PRISACARI – savant celebru şi epidemiolog remarcabil - Disciplina de epidemiologie (One Health & Risk Management, 2021)
Viaţa noastră este legată de a tuturor. Nu poate fi fericit cineva care se uită numai la dânsul și care aduce toate lucrurile spre interesul lui: trebuie să trăiești pentru altul, dacă vrei să trăiești pentru tine. Seneca