Abordarea conceptului de "One Health" în domeniul Sănătății Publice - ALBU, Adriana (One Health & Risk Management, 2022)
Conceptul "One health" trebuie abordat complex, fiind o provocare pentru specialiștii din domeniul sănătății publice.